Speciaal voor u cover scaledAda Lubbers schreef in coronatijd een jaar lang wekelijks een brief aan de bewoners van verzorgingstehuis De Bleijke in Hengelo Gld. Door deze brieven bracht ze voor deze mensen de wereld van buiten naar binnen. Ze schreef over de gewone dagelijkse dingen: over de wandeling met Mika de hond, over de tuin of over een fietstocht.
De brieven zijn nu, aangevuld met haar eigen foto’s, gebundeld in het boek Speciaal voor u.
Op de cover staan lytjes, tekeningen van Litania. De opbrengst van het boek is bestemd voor onze Stichting Litania!

 

 

 

In de winkels van de Stichting Litania in Hengelo, Brummen en Doesburg zijn de kaarten verkrijbaar met ontwerpen van Litania. De tekeningen maakt ze zelf met behulp van haar spraakcomputer.Ze heten LYT'JES. Met de aankoop van de kaarten steunt u Litania en maakt een leuke dagbesteding mogelijk.

De kaarten kosten € 0,50 per stuk.

 

         

 

 

Deze tekeningen zijn gemaakt door Litania. Litania is een meisje met een zware lichamelijke beperking en kan alleen dingen doen via haar oogbesturende spraakcomputer.

Nu heeft ze hele mooie tekeningen gemaakt via haar oogbesturende spraakcomputer. De tekeningen noemt ze LYTJES. Ze worden uitgegeven als kaarten, maar ook op een mok, een sleutelhanger of een t-shirt.  

U kunt haar steunen door een LYTJE te kopen zodat ze weer nieuwe kan uitbrengen. Zo heeft Litania een goede en leuke besteding en komt u in het bezit van een UNIEK exemplaar, een echt  LYTJE.

Belangstelling voor een echt LYTJE? U kunt daarvoor terecht in onze winkels.

Meer over LYTJES kunt u zien en lezen op haar eigen website: www.lytjes.jouwweb.nl

kaartjes voorbeeld